Fietsroutes - hollandroute

De provincie Noord-Holland kent een rijk industrieel verleden dat met elkaar is verbonden in de een erfgoednetwerk met de passende naam HollandRoute. Daartoe behoren bijvoorbeeld de historische windmolens en pakhuizen langs de Zaan. De oude en nieuwe industrie is langs de Zaan overal aanwezig, er heerst in de Zaanstreek dan ook een echte industriecultuur. 

Naar Hollandroute

APP
Alle thematische routes zijn opgenomen in de HollandRoute app. Indien u in het bezit bent van een smartphone of tablet met iOS (Apple) of Android (Google) kunt u de app gratis downloaden. 

De app bevat offline kaartmateriaal van het gehele gebied, een werkende dataverbinding is dus niet nodig. Foto’s, video’s en themateksten over de 1000+ punten in het erfgoednetwerk voorzien u van voldoende achtergrondinformatie. Door de overzichtelijke en intuïtieve vormgeving van de app is deze door iedereen te gebruiken. Gezien de omvang van de app adviseren wij deze te downloaden wanneer u over een draadloze verbinding beschikt.

Gratis download!

De HollandRoute app is gratis te downloaden in de Google Play Store (voor Android) en de Apple App Store (voor iPhone en iPad). Klik op de links of zoek binnen de stores naar ‘HollandRoute’.

 Bron: Hollandroute.nl

Fietsroute – Zuid, Natuur

Deze routes lopen door de natuurgebieden De Reef, Het Westzijderveld en Het Guisveld. Tip: neem je verrekijker of telescoop mee om de vele vogels van nabij te kunnen zien en om de prachtige Zaanse natuur te aanschouwen.

PARTNERS VAN SAENS FIETSEN