ACTIE – WIN EEN E-BIKE VOOR EEN DAG, WEEK OF ALTIJD

ACTIE – WIN EEN E-BIKE 

Fietsen in de Zaanstreek is een fantastische belevenis. Je hebt de ruimte: je voelt de zon, de wind, de regen. Je bent buiten. In het groen, langs het water en tussen het erfgoed. En het fietsen is de komende periode nog leuker voor Zaankanters. Als jij jezelf hieronder registreert maak je kans om een e-bike te winnen voor een dag, een week en zelfs voor altijd. Zelfs als je bijna nooit fietst. 

Hoe werkt het?

De eerste actie was: win een e-bike voor een dag
Deze actie is inmiddels afgelopen. 

Van Zaane is één van de Zaanse fietshandelaren, waar jij jouw ebike voor een dag kan huren. En als je meedoet aan de actie Win een e-bike voor een dag, krijg jij hem misschien zelfs gratis!

Dirk Visbeek is één van de Zaanse fietshandelaren, waar jij jouw ebike voor een dag kan huren. En als je meedoet aan de actie Win een e-bike voor een dag, krijg jij hem misschien zelfs gratis!

Saens Fietsen in de media

Saens Fietsen, een initiatief in het leven geroepen door de Fietscoalitie SmartCity, verloot vanaf 10 mei tot eind juni iedere week 50 e-bikes onder inwoners van de Zaanstreek. Na ‘Omfietsen loont’ en ‘Fietsen voor het goede doel’ is dit de derde campagne die Saens Fietsen start om fietsgebruik in de regio te stimuleren.

Omfietsen loont!

Wat is er allemaal dat het de moeite waard maakt om voor om te fietsen in de Zaanstreek?
Dat bijzondere erfgoed?
Een mooi stukje natuur?
Die leuke vriend(in), familie of collega?

PARTNERS VAN SAENS FIETSEN