Deze mevrouw kwam als allereerste haar e-bike voor een dag ophalen.

De 1e winnaars

Vrijdag 19 mei zijn de eerste 50 winnaars van “Win een e-bike voor een dag” bekend geworden. Deze winnaars ontvingen een e-mail met een unieke wincode, waarmee zij hun prijs kunnen verzilveren. De eerste e-bike voor een dag werd een paar dagen later al overhandigd aan een winnares. De gelukkige nam heel blij haar e-bike voor een dag bij Dirk Visbeek in ontvangst.

Diezelfde dag nog schreef zij ons een mail met ” Inmiddels heb ik een lange ontspannende fietstocht gemaakt, het was heerlijk.”

Fietsen wordt steeds leuker voor Zaankanters.
Meld je nu aan en maak kans op een e-bike voor een dag, week of zelfs voor altijd.

 

Van Zaane is één van de Zaanse fietshandelaren, waar jij jouw ebike voor een dag kan huren. En als je meedoet aan de actie Win een e-bike voor een dag, krijg jij hem misschien zelfs gratis!

Dirk Visbeek is één van de Zaanse fietshandelaren, waar jij jouw ebike voor een dag kan huren. En als je meedoet aan de actie Win een e-bike voor een dag, krijg jij hem misschien zelfs gratis!

Saens Fietsen in de media

Saens Fietsen, een initiatief in het leven geroepen door de Fietscoalitie SmartCity, verloot vanaf 10 mei tot eind juni iedere week 50 e-bikes onder inwoners van de Zaanstreek. Na ‘Omfietsen loont’ en ‘Fietsen voor het goede doel’ is dit de derde campagne die Saens Fietsen start om fietsgebruik in de regio te stimuleren.

ACTIE – WIN EEN E-BIKE VOOR EEN DAG, WEEK OF ALTIJD

Fietsen in de Zaanstreek is een fantastische belevenis. Je hebt de ruimte: je voelt de zon, de wind, de regen. Je bent buiten. In het groen, langs het water en tussen het erfgoed.

En het fietsen is de komende periode nog leuker voor Zaankanters…

Omfietsen loont!

Wat is er allemaal dat het de moeite waard maakt om voor om te fietsen in de Zaanstreek?
Dat bijzondere erfgoed?
Een mooi stukje natuur?
Die leuke vriend(in), familie of collega?

PARTNERS VAN SAENS FIETSEN